Jesteś tutaj:   Strona główna >Gospodarstwo domowe >Kawa, herbata >Młynki do kawy > MKM 6003


Bosch MKM 6003

Marka: Bosch

W magazynie

Bosch MKM 6003

Młynek do mielenia kawy Bosch MKM 6003 doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Urządzenie posiada dwuskrzydłowy nóż ze stali szlachetnej oraz zabezpieczenia przed przypadkowym uruchomieniem. więcej

Dostępność: W magazynie     Kiedy otrzymam towar
Cena: 89 2 zł
Oszczędzasz: 23 zł (25 %)
Cena Dnia:
66 zł z VAT + KGO
Nr. katalogowy: 396230 bez VAT: 53,66 zł
Koszty dostawy
Odbiór osobisty jest bezpłatny!
Punkty odbioru towarów: Wrocław, Warszawa, Katowice, Kraków

Kiedy otrzymam towar?

Towar jest dostępny i znajduje się w magazynie Mall.pl

Przesyłka kurierska: dzisiaj wysyłka
Odbiór osobisty we Wrocławiu: dzisiaj do odbioru
Odbiór osobisty w Warszawie: jutro do odbioru
Odbiór osobisty w Katowicach: jutro do odbioru
Odbiór osobisty w Krakowie: jutro do odbioru

Powyższe terminy wysyłki zamówień obowiązują do godziny 15:00 dnia bieżącego.
Termin doręczenia przesyłki kurierskiej to maksymlanie 2 dni robocze od daty nadania.
Przy płatność przelewem wysyłamy towar najpóźniej na następny dzień roboczy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym.
Księgowanie przelewów międzybankowych rozliczane jest do dwóch dni roboczych.

Monitoring cen towarów

Aktualna cena produktu 66 zł. . Czy chcesz otrzymać informację na adres e-mail, gdy cena spadnie do poziomu określonego przez Ciebie? Zmianę ceny możesz oglądać w Centrum Klienta.

Kup później

Dodaj do głównej listy zakupów

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przesunąć towar.


Bosch MKM 6003

Właściciel ocena: 4.5
Ocena 474 właścicieli

Polecamy również  


Właściciel ocenia Bosch MKM 6003

 
Ten produkt  oceniło 474 właścicieli.

Produkty zostały ocenione w innych językach. (SK – 46 ocen, HU – 8 ocen, PL – 6 ocen)

  • Ivo Janík   Ocena: 5,0
    27.08.2014 – 14:48

    Funguje bez problémů. V jednoduchosti je krása. Žádný displej, žádná elektronika, prostě krása...

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    21.08.2014 – 14:40

    používám hlavně pro mletí semínek pro pečení pečiva a je super

  • Radka Martínková   Ocena: 5,0
    21.08.2014 – 10:36

    Jsem nadšená. Mlýnky jsme koupili dva, jeden skutečně na kávu, výborný. Druhý dostává zabrat víc, takže už namlel rýžovou mouku z rýže natural (skvěle), běžně mele na jemno mandle a oříšky, umlel i výbornou strouhanku z bezlepkového chleba, potrápila jsem ho i mandlovým a slunečnicosemínkovým máslem (bez přidání tuku) - vše na jedničku. Když potřebuji větší množství, melu na několikrát, ale vzhledem k rychlosti a jednoduchosti použití to není velký problém. Po výrobě másla se malinko obtížněji čistí, zatím jsem si totiž nekoupila štětec, jak doporučovala jiná recenze.

  • Milan Depeš   Ocena: 5,0
    14.08.2014 – 14:54

    Pořizoval jsem na drcení lněného semínka, na tento účel se to osvědčilo. Mlel jsem v tom párkrát i kafe, to taky šlo. Ale až tak často to nepoužívám. Oceňuju malé rozměry

  • Ondřej Urban   Ocena: 3,0
    28.07.2014 – 10:41

    kompromisní řešení, ale poslouží

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    11.07.2014 – 09:52

    Perfektní, tichý a kvalitní. Pro velkou spokojenost jsme jej koupili 3x jako dárky ;-)

  • Šárka Staskevičová   Ocena: 5,0
    07.07.2014 – 08:55

    Veliká spokojenost

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 1,0
    25.06.2014 – 07:40

    Jsem velmi spokojena, mlýnek mele spolehlivě...

  • Diana Musílková   Ocena: 5,0
    24.06.2014 – 16:19

    Používám pro french press, takže vítáno spíš hrubší mletí (10-15s), ale dokáže při delším čase mletí (20s) i jemně namlet. Z recenzí jsem vyčetla, že dělá dost nepořádek, ale není to tak zlé. Pokud s ním zatřesete a kávu si naberete lžičkou přímo po odejmutí krytu nenadělá se nepořádek vůbec, a i když se převrátí dnem vzhůru a důkladně se zaklepe - káva se zklepe do krytu, tak pokud se mele přiměřené množství (tak na 3-4 šálky) tak se taky moc nerozsype. Za skvělou cenu plně dostačuje, jednoduché použití, malý, nepřekáží, vždy po ruce na kuchyňské lince (pijeme v domácnosti tak 5-6 šálků denně). Vřele doporučuji.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    16.06.2014 – 22:29

    skvělý mlýnek na všechno

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    13.06.2014 – 14:16

    Perfektní mlýnek, rychlý, poměrně tichý, doporučuji!

  • Václav Štolba   Ocena: 5,0
    11.06.2014 – 21:17

    Za tuto cenu výrobek splňuje vše co jsem očekával. jemnost mletí snadno řídím dobou mletí. Jsem s ním velmi spokojen.

  • Lenka Turková   Ocena: 5,0
    10.06.2014 – 12:41

    Kupuji již druhý do rodiny..... takže vše o.k.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    10.06.2014 – 08:26

    Byla jsem mile překvapena, je super.

  • Martin Staviař   Ocena: 5,0
    09.06.2014 – 22:33

    Mlýnek splnil očekávání. Funguje v naprostém pořádku už více než rok, používáme ho několikrát denně.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    08.05.2014 – 00:59

    Mlýnek je perfektní.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    21.04.2014 – 20:44

    Splnil očekávání. Kávu namele skvěle a rychle.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    09.04.2014 – 14:35

    svuj ucel plni na 100%

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.04.2014 – 22:35

    Relativně tichý, lehce se ovládá, nezabírá místo, hezký design, dobře mele kávu.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    27.03.2014 – 19:11

    malý, kompaktní, výkoný a přitom relativně tichý

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    14.03.2014 – 21:12

    Výborný, jednoduchý, použitelný i na lněná semínka.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.03.2014 – 15:04

    Zatím si plní účel na 100%. Jednoduchý, skladný za příznivou cenu.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    04.03.2014 – 22:27

    opet jsem se po nejake dobe k tomuto mlynku vratil a jsem opet spokojeny!

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    22.02.2014 – 08:57

    Jsem spokojený, mlýnek je tichý, melu s ním chilli a funguje to skvěle, umele chilli velmi jemně.Jediné co mě mrzí je, že prášek se v poměrně velkém množství dostává mezi víčko a tělo a při každém otevření se sype ven

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    21.02.2014 – 13:52

    Výrobek splňuje základní požadavky k čemu je určen, umele kávu cca na 3 porce, mele jemně, před otevřením víčka nutno namletou kávu sklepat, aby nepadala ven.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    18.02.2014 – 21:21

    Kávu jsem nezkoušela, ale mák mele bezvadně :-)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    17.02.2014 – 23:06

    Vybíral jsem dle hodnocení ostatních uživatelů.Mlýnek využívám denně a naprosto vyhovuje.Můžu si sám rozhodnout o hrubosti mleté kávy...Čištění v pohodě, postačuje štěteček na malování...Mohu doporučit.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    14.02.2014 – 11:56

    Výborný, spolehivý výrobek.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    13.02.2014 – 08:38

    dela presne to co se od nej ocekava, spokojenost

  • Tomáš Stejkoza   Ocena: 5,0
    08.02.2014 – 19:53

    Zatím spokojenost, káva je krásně namletá ale mohl by pojmout větší množstvý kávy.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    05.02.2014 – 10:21

    ano

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.02.2014 – 15:13

    Koupil jsem ho pred rokem tatkovi a ten si ho vychvaluje, tak ho letos dostal i svagr :-)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    03.02.2014 – 08:51

    příjemný do ruky, mele jemně, relativně tichý chod, cena přiměřená. Jsem velice spokojený! J.K.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.02.2014 – 15:44

    Báječný výrobek, používám ho na drcení semen ostropestřece mariánského a jsem velmi spokojená. Jen se umletá drť hůře vysypává, vybírám ji raději kávovou lžičkou a pak zbytek vymetu malým širším kartáčkem. Je skladný, není moc hlasitý a mám ho ráda. Zešikmená nádobka je výborná. Angis

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.02.2014 – 10:58

    Dobry mlynek za dobrou cenu

  • jan hoyer   Ocena: 5,0
    31.01.2014 – 08:30

    splňuje to, co má

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.01.2014 – 20:50

    Paradni :)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    28.01.2014 – 11:10

    Standardní kávomlýnek, který je schopen dobře umlít i pouze jednu porci kávy.

  • Ivana Ježková   Ocena: 5,0
    12.01.2014 – 14:03

    Spokojenost, funguje bez problémů...

  • Dana Mazuchová   Ocena: 5,0
    06.01.2014 – 10:44

    S mlýnkem jsem spokojena, káva je pomleta velice dobře (hrubost či jemnost závisí od délky mletí).Slovní hodnocení: VÝBORNÉ

  • Krzysztof Sitarz   Ocena: 5,0
    03.01.2014 – 20:39

    Mlýnek je skvělý, plná spokojenost a vřele doporučuji.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.01.2014 – 10:27

    Super. Chtěli jsme malý skladný mlýnek s původním systémem mletí. Jak jsme byli zvyklí u starého mlýnku. Prostor pro zrna je nakloněný, takže není třeba se strojkem při mletí třást. Káva je rovnoměrně namletá.Předtím jsme mleli i v mixéru s nástavcem pro ořechy a kávu a tento Bosch je krásně tichoučký. Dá se mlít i když ostatní ještě spí.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    30.12.2013 – 22:30

    Byl to dárek a jsou s ním spokojeni.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    25.12.2013 – 20:08

    Velice elegantní vzhled, dobrá funkce.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    25.12.2013 – 12:45

    Perfektní pomocník do kuchyně.Melu semínka do kaší každý den.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    15.12.2013 – 20:24

    uspokojivé v porovnání výkon / cena / kvalita

  • Jaroslava Randáčková   Ocena: 5,0
    10.12.2013 – 22:16

    Mlýnek jsem zakoupila jako vánoční dárek, takže zatím jsem jen zkusila, že funguje. Překvapilo mě, jak je tichý. Ostatní vlastností zjistíme až po Vánocích.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    09.12.2013 – 11:51

    Spokojenost, byl to dárek, zatím žádné závady.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    08.12.2013 – 20:41

    Kvalita mletí dostačující, ovšem systém čištění, resp. přesypání kávy do kávovaru fakt děs. Fakticky se nedá přendat káva z mlýnku bez rozsypání všude okolo, škoda.

  • Hana Teplá   Ocena: 5,0
    04.12.2013 – 19:03

    Snadné ovládání, tichý provoz,

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    04.12.2013 – 16:36

    nerozbaleno

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.12.2013 – 10:48

    Spokojenost 100% :-)

  • Iva Marková   Ocena: 4,0
    02.12.2013 – 14:50

    Dobrý výrobek za tuto cenu

  • Ing. Josef Hofman   Ocena: 4,0
    21.11.2013 – 13:39

    Zatím jsem v něm mlel jenom jednou, ale funguje velmi dobře. Naprosto stejný jsem koupil před zhruba 25 roky pod značkou Gorenje. Tomu se již ale rozpadl komutátor motoru. Toto je naprosto shodný výrobek, pouze s označením Bosch. Samozřejmě je vyroben ve stejném závodě v Srbsku.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    05.11.2013 – 14:38

    S mlýnkem několikrát denně melu lněné semínko, sezam, slunečnici a jiné. Mlýnek funguje bez problémů.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    30.09.2013 – 13:10

    Ano, používám na lněná semínka. Jednoduché, rychlé, stačí otřít ubrouskem a hotovo. Na menší dávky ideální.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    16.09.2013 – 09:26

    Zatím naprostá spokojenost. Mohu doporučit.

  • Miloš Roubík   Ocena: 5,0
    01.08.2013 – 10:32

    Velmi spolehlivý výrobek, mám zkušenosti s touto značkou delší dobu.

  • Andrea Tichá   Ocena: 4,0
    31.07.2013 – 10:41

    Mlýnek kávu mele velmi dobře. Velká spokojenost. Jediná výtka je k přesypávání namleté kávy do hlavy pákového esspresa - manipulace vyžaduje středně velkou dávku šikovnosti, aby káva nebyla všude po kuchyni :)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    29.07.2013 – 20:29

    ok

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    12.07.2013 – 07:53

    naprostá spokojenost, pouze obtížnější čištění, ale nevadí, používáme ho pouze na mletí kávy

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    11.07.2013 – 09:04

    zatím jsem mlýnek nevyužila, ale doufám, že bude dobrý, v první řadě mi vyhovuje velikost a skladnost

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    08.07.2013 – 21:01

    Používám na mletí máku a jsem maximálně spokojena. Nejlépe se mák mele současně s trochou pískového cukru.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.07.2013 – 15:37

    doporučuji, používáme denně na mletí kávy, jednoduchá obsluha i čištění.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    19.06.2013 – 18:19

    Trošku více hlučný, ale kávu mele dobře.

  • Pavla Hawlová   Ocena: 4,0
    16.06.2013 – 16:54

    kvalita za tu cenu dobrá, pěkný design

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.06.2013 – 22:33

    Spokojenost. Tichy, rychlý chod.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    06.06.2013 – 17:28

    S výrobkem jsem spokojena ,zatim funguje bezchybně.Splnil zcela mé očekávání.

  • Marta Nejedlá   Ocena: 5,0
    26.05.2013 – 12:20

    velmi spokojeni, mletí kvalitní, káva neztrácí na kvalitě, doporučuji

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    25.05.2013 – 16:44

    Mlýnek na kávu je perfektní. Jsem spokojená a vřele doporučuji.

  • Jitka Štětinová   Ocena: 5,0
    23.05.2013 – 18:37

    Velmi spokojená. Již podle zvuku velmi dobře odhadnete, jaká je skutečná jemnost namleté kávy. Důležité je, že je káva rovnoměrně namleta.

  • Luděk Janošek   Ocena: 3,0
    20.05.2013 – 21:19

    Mlynek mele,ale trefit se do vicka pri vyklepnuti kavy je problem a vysypani do pressovace je jeste horsi. Diky stetecku z z umeleckych potreb umime mlynek vysypat a vcistit,ale tohle bg melo byt automaticky prislusenstvi. Mele naprosto dostate,jen ta udrzba..

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    13.05.2013 – 10:43

    s výrobkem jsem spokojená, splnil očekávání, doporučuji

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    10.05.2013 – 19:49

    Dobře mele, jemnost mletí lze jednoduše regulovat, jediným záporem je obtížnější čištění

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    09.05.2013 – 14:55

    S výrobkem jsem max. spokojena !

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.05.2013 – 18:45

    stale spokojena

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.05.2013 – 10:58

    Koupili jsme ho jako svatební dárek kamarádům (na jejich přání) a jsou s ním velmi spokojeni.

  • Radka Langová   Ocena: 3,0
    03.05.2013 – 18:14

    Jendoduché ovládání, horší čištění, ocenila bych přibalený kartáček, ale mám menší štětec, takže O.k. Také velikost umleté kávy je různorodá, lepší je si pak kávu přecedit, nebo dát do sítka, jak je na čaj. Jinak umletá káva je super! Také jsem zkoušela namlet pár ořechů na posypání buchty, super rychlovka!

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.05.2013 – 19:47

    tichý, výborný

  • Gabriela Daniszová   Ocena: 5,0
    01.05.2013 – 10:51

    Malý, hrubost mletí lze korigovat tlačítkem.

  • Josef Motyčka   Ocena: 4,0
    24.04.2013 – 20:18

    Naprostá spokojenost.Mohu doporučit.

  • Antonin Zajicek   Ocena: 4,0
    18.04.2013 – 14:11

    Dobře mele, hůře se čistí

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    14.04.2013 – 17:33

    užitečný malý pomocník, zatím bez poruch (ale krátká doba)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    11.04.2013 – 19:32

    Super mlýnek. Velmi bytelný. Mám s ním zkušenosti již z let předchozích, takže jsem věděl, do čeho jdu. Výhodou je, že ho lze použít i na drcení např. ořechů. Pak ho stačí jen vytřít a je to. Je opravdu dobrý, velmi kompaktní a jsem si jistý, že vydrží dlouho dlouho.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    10.04.2013 – 14:36

    malý a tichý. S usínající dcerkou v náručí ho nepouštím, ale jinak je opravdu prýma. V OBI jsem dokoupil štětec na čištění a je to.

  • Pavel Valent   Ocena: 5,0
    09.04.2013 – 19:12

    S mlýnkem jsme maximálně spokojeni. Za dobrou cenu jednoduchá obsluha, elegantní design, a hlavně perfektně a rychle rozemele.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.04.2013 – 22:54

    Rychle namele kávu na jemno, je tichý a hlavně je to kvalitní značka za rozumnou cenu.

  • Marcela Plechatá   Ocena: 5,0
    27.03.2013 – 16:34

    Splňuje moje požadavky

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    27.03.2013 – 04:14

    Splnil naše očekávání, meleme na něm jen kávu, do kávovaru nepotřebujeme extrémně jemnou, takže slouží k naší plné spokojenosti. V papírnictví jsme si koupili plochý štětec s hrubšími štětinami na jeho čištění, protože díky statické elektřině namletá káva ulpívá ve všech nedostupných místech. Elegantní, jednoduchý, zabere minimum místa.

  • Jaroslav Brada   Ocena: 5,0
    22.03.2013 – 17:15

    Jednoduchý, spolehlivý. Stejný jsme měli předtím a vydržel nám 25 let.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    21.03.2013 – 18:49

    Mlýnek používá pouze přítelkyně, která peče každý 2.den chleba (na mletí semínek) a občas na mletí máku. Zatím si ho pochvaluje, takže spokojenost

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    18.03.2013 – 17:55

    velká spokojenost,výborný pomocník

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    09.03.2013 – 09:19

    zcela plní očekávání

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.03.2013 – 22:05

    Perfektní! doporučuji.

  • Veronika Žatečková   Ocena: 5,0
    22.02.2013 – 08:07

    Super mlýnek, vhodný jak na hrubší tak na jemnější mletí...

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    20.02.2013 – 21:03

    používáme krátce, zatím jsme spokojeni, výrobek splnil očekávání, můžeme doporučit

  • Karel Trunec   Ocena: 5,0
    16.02.2013 – 12:54

    Kvalitní a neúprosný dříč, dokáže skvěle zvládnout i maková zrnka, doporučuji.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    09.02.2013 – 16:24

    Mlýnek mele podle očekávání.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    08.02.2013 – 16:04

    výborný doporučuji :o)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.02.2013 – 13:15

    Vynikající strojek na mletí kávy. Jednoduché ovládání a čištění. Doporučuji.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.02.2013 – 14:24

    Koupila jsem ho jako dárek a zatím jsem slyšela jen chválu, tak asi mele dobře, prý skoro na prach.

  • František Slatina   Ocena: 4,0
    03.02.2013 – 21:25

    pracuje spolehlivě, poměrně tiše, jednoduché ovládání

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.02.2013 – 11:41

    Tento kávomlýnek jsem si vybral na základě kladného hodnocení a jsem s ním velmi spokojen. Rychle namele kávu na jemno, je tichý a hlavně je to kvalitní značka za rozumnou cenu.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.02.2013 – 21:41

    Doporučuji! Jsme velmi spokojeni. Melu v něm kávu i mák - super.

  • Jindřich Slanař   Ocena: 5,0
    01.02.2013 – 06:51

    splnil očekávání

  • Eva Wićaz   Ocena: 5,0
    28.01.2013 – 19:45

    Je to výborná věc, funguje skvěle a rychle, doporučuji!

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    25.01.2013 – 21:53

    Zatím jsem spokojena,ale kdybych kávu potřebovala umlít úplně najemno, tak se to nedaří. Jinak bych mohla doporučit!!

  • Lucie Levová   Ocena: 5,0
    25.01.2013 – 16:49

    Jsme spokojeni,výrobek mele dobře, káva je z něj rovnoměrně umletá, je půměrně hlučný.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    12.01.2013 – 20:37

    Funguje podle mých představ, mele jemně kávu podle potřeby.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    12.01.2013 – 19:34

    Naprostá spokojenost, malý a výkonný, a taky dobře vypadá :) doporučuju

  • Petra Coufalová   Ocena: 5,0
    12.01.2013 – 15:28

    Je malý, dobře vypadá a dobře mele. Víc se od mlýnku na kávu asi očekávat nedá.

  • Julie Pešková   Ocena: 5,0
    09.01.2013 – 21:39

    Výborný mlýnek na kávu, na první pohled se mi nezdál, ale překvapil. Mele, či spíš tříští, velmi dobře.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    09.01.2013 – 15:08

    Strojek "mele" kávu bez problémů, rychle a v kvalitě podle mých představ - ideálně na preso. Jediné, co mohl výrobce dodat, je nějaký štěteček pro vyčištění prostoru, kde se vlastní káva mele. Jinak naprostá spokojenost.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    07.01.2013 – 20:14

    jsem spokojen

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    07.01.2013 – 12:34

    Funguje dobře, je tichý, jen regulaci hrubosti si každý musí pohlídat sam

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.01.2013 – 20:51

    Super mlýnek za dobrou cenu.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.01.2013 – 20:22

    S mlýnkem jsem velmi spokojena. Kávu mele podle toho jak ji potřebuji. Má vcelku tichý chod.Je skladný. Za cenu velmi dobrý. Tento výrobek vřele doporučuji. Evča

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.01.2013 – 18:34

    Bezva....

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    05.01.2013 – 15:45

    Pomocník: rychlý, cenově dostupný, kvalitní, s hezkým designem. 100% doporučujeme.

  • Josef Brožek   Ocena: 5,0
    05.01.2013 – 12:33

    Za tu cenu člověk víc nemůže chtít. Nutno upozornit, že se nehodí na mletí pro přípravu "českého turka", protože občas nechává větší kousky, které pak plavou napovrch.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.01.2013 – 11:31

    výborné

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    03.01.2013 – 18:23

    velmi tichý a zatím pomlel úplně všechno!!!!

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.01.2013 – 21:37

    Splnil vsechna ocekavani...:)

  • Sylva Novotná   Ocena: 4,0
    02.01.2013 – 17:36

    Kvalita odpovídá ceně. Jsem spokojená

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.01.2013 – 17:31

    Ideální poměr cena / výkon. Tichý chod.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.01.2013 – 16:26

    dobrý mlýnek - mele dobře

  • Michal Kapcala   Ocena: 5,0
    31.12.2012 – 14:36

    Lehký, malý, účinný.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    28.12.2012 – 14:23

    Používám ho velmi málo, jen když potřebuju umlít trochu koření. Funguje dobře, nezlobí. :)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.12.2012 – 13:29

    Kvalitní mlýnek. Lze jej doporučit.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    22.12.2012 – 17:44

    Výborné.

  • Roman Šťastný   Ocena: 5,0
    19.12.2012 – 09:50

    Tichý, dobře fungující přístroj. Mohu doporučit

  • Roman Kovbasyuk   Ocena: 5,0
    17.12.2012 – 08:35

    Jednoduchy a levny mlynek, presto ale vyborne mele mensi mnozstvi kavy.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    15.12.2012 – 13:03

    Plní to, k čemu je určen.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    14.12.2012 – 09:06

    Jelikož je to dárek, tak nemohu soudit. Ale na první pohled vypadá kvalitně a myslím, že obdarovaný bude rád, protože je vlastně skoro stejný jako ten starý známý mlýnek z dob našich maminek (myslím, že býval s oranžovým tlačítkem:-), na který je zvyklý ;-)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.12.2012 – 19:41

    Skvělý, přesně takový jsem chtěla, umele velice jemně a rychle, kvalitní a spolehlivý.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    05.12.2012 – 20:30

    ok

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    30.11.2012 – 13:05

    Velmi tichý a rychlý, kafe rozemleto na prach během 10 sekund. Skvělá cena.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.11.2012 – 11:06

    na domácí mletí kávy výborný. Káva je vždy čerstvě namletá. Používám skoro denně a po roce pořád spolehlivý.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.11.2012 – 03:01

    Výrobek jsme kupovali v létě a zatím šlape jako hodinky :-) Pro naše účely naprosto vyhovující.

  • Jana Kourková   Ocena: 5,0
    26.11.2012 – 08:54

    výborný,kávu je možné umlet jak hrubou tak jemnou

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    22.11.2012 – 10:39

    Poměr cena-užitkovost výborná, Spokojenost

  • Gabriela Minaříková   Ocena: 5,0
    20.11.2012 – 15:02

    Skvělá a voňavá káva během několika sekund. S výrobkem jsme doma opravdu spokojeni.

  • Miroslav Peterka   Ocena: 5,0
    20.11.2012 – 07:19

    Melu s ním jenom ořechy a jiné podobné plody a na to je super.

  • Eliška Hájková   Ocena: 5,0
    18.11.2012 – 08:34

    není co dodat jen ráno čerstvě namletá káva no super

  • Andrea Ošťádalová   Ocena: 4,0
    16.11.2012 – 10:58

    Výrobek hezky bez problémů namele zrnkovou kávu za pár vteřin. Je lehký, skladný a snadno se používá. Jen co mi trochu vadí, že vnitní části nejsou vyměnitelné a nedají se pohodlně umýt. Umývání výrobku mi připadá složitější.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    16.11.2012 – 08:39

    mlýnek je naprosto senzační, kafe namele během chvilky, takže jen doporučuji!

  • Tereza Boučková   Ocena: 5,0
    16.11.2012 – 08:26

    Koupila jsem ke kávovaru, ale kávovar vrátila. Mlýnek přesto používám a splňuje svoji funkci bezvadne.

  • Iveta Pospíšilová   Ocena: 5,0
    08.11.2012 – 08:46

    Skvělý mlýnek, dobrá cena, výborná káva.

  • Zuzana Kukulová   Ocena: 5,0
    01.11.2012 – 18:19

    za velice rozumnou cenu splňuje naprosto mé očekávání

  • Viera Kovacova   Ocena: 5,0
    31.10.2012 – 09:19

    - rychly - moznost nastaveni hrubosti zrna dle delky mleti - jediny problem vidim v cisteni mlynka

  • Eva Vyhnalová   Ocena: 5,0
    29.10.2012 – 07:57

    Obecně lze říci, že značka Bosch je velmi kvalitní ( máme doma i myčku zn. Bosch a nemohu si ji vynachválit), bohužel jsem mlýnek na kávu ještě nevyzkoušela, ale jsem přesvědčená, že vše bude OK, takže i přesto mohu tento výrobek jen doporučit. :)

  • Pavel Hetto   Ocena: 5,0
    27.10.2012 – 21:20

    S výrobkem jsem spokojen, doporučuji ke koupi i jiným zákazníkům

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    27.10.2012 – 10:13

    S výrobkem jsem naprosto spokojen, nechtěl jsem kupovat kávomlýnky např. za 1200 apod., takže po přečtení recenzí na tento mlýnek jsem byl rozhodnut. Jsem s ním spokojený, za tu cenu bych asi lepší nekoupil. Doporučuji :)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    23.10.2012 – 08:36

    Malý, skladný, výkonný

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    17.10.2012 – 15:38

    S výrobkem jsem spokojená, mele dobře a není hlučný.

  • Ondřej Krajíček   Ocena: 5,0
    13.10.2012 – 08:33

    Malý - skladný. Mele kvalitně - dávku na cca 2 kávy umele za cca 25sec do jemna bez hrudek (čím delší mletí, tím jemnější výsledek). Není ani nijak moc hlučný. Jsem s výrobkem maximálně spokojený, za takové peníze se nic jiného tak kvalitního nesežene. Jen nevím jak dlouho vydrží plexisklové víko, na první pohled se mi zdá dost křehké - no, uvidíme.

  • Ing. Petr Bednář   Ocena: 4,0
    05.10.2012 – 00:11

    Za tuto cenu velmi slušný výrobek

  • Jaromíra Tomčalová   Ocena: 5,0
    04.10.2012 – 09:41

    S výrobkem jsem velmi spokojená. Jedná se o jednoduchý mlýnek se snadnou obsluhou i údržbou. Za tuto cenu je pro mě lepší, než mlýnek ruční.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    03.10.2012 – 18:36

    Až na nemilé překvapení při oděbru zboží, kde si obchod účtuje poplatek už i při vyzvednutí na odběrném místě jsme velice spokojeni s tímto výrobkem.

  • Zuzana Knorová   Ocena: 3,0
    03.10.2012 – 11:42

    Spokojená, čistí se hůře (musím se s tím vyhrát). Co beru jako slabinu, že kabel nelze odpojit.

  • Miloslava Týcová   Ocena: 4,0
    02.10.2012 – 10:20

    Jednoduchá obsluha, nízká cena, káva je dobře umletá. Jsme s tímto výrobkem spokojeni, mlýnek používáme každý den.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    29.09.2012 – 10:41

    Perfektni, zatím jsem neobjevila chybu, mele i semínka,proč taky ne (káva je semínko také), pouze by mohl být malinko větší (mák musím několikrát) s čištěním není problém, stačí štetec, papírový ubrousek, případně semlít lžičku rýže

  • Gloria Schwarzová   Ocena: 5,0
    27.09.2012 – 10:39

    Jsem spokojená. Mlýnek má šikovně umístěné spouštěcí tlačítko, snadno čistitelnou nádobku, kvalitně a rychle umele nejen kávu, ale i semínka (např.lněné semínko) na jemno. Doporučuji.

  • Michal Paikert   Ocena: 4,0
    23.09.2012 – 00:53

    mele

  • Kamil Peterka   Ocena: 4,0
    11.09.2012 – 18:22

    velmi dobrý poměr cena-výkon. mele jak chcete vy. spokojen

  • Martin Kršák   Ocena: 3,0
    07.09.2012 – 15:08

    nějaké ty částečky nedomele,ale poslouží výborně a za ty prachy skvělý. jsem spokojen.

  • Jan Šimek   Ocena: 5,0
    06.09.2012 – 21:40

    Skvělě mele kávu a je tak jednoduchý na ovládání,že nebyl třeba ani návod k pochopení. Nedostatky jsem nezpozorovala

  • Věra Minaříková   Ocena: 5,0
    06.09.2012 – 10:08

    Jsem velmi spokojena s tímto výrobkem,není nad to když si doma umeleme s manželem čerstvou kávu.Výrobek můžu jedině doporučit

  • Jiří Dolák   Ocena: 5,0
    05.09.2012 – 09:56

    Funguje v pohodě spokojenost.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.09.2012 – 13:40

    Toto byl dárek, stejný mlýnek máme doma a velká spokojenost.

  • Jiři Jachan   Ocena: 5,0
    26.08.2012 – 19:45

    Plní funkci kterou jsme od něj očekávali, vše v pořádku.

  • Dana Štychová   Ocena: 5,0
    20.08.2012 – 15:30

    TAKÉ TENTO VÝROBEK SI ZASLOUŽÍ 5 HVĚZDIČEK.

  • Žaneta Kvetovská   Ocena: 5,0
    17.08.2012 – 09:38

    Malý, úschovný a rychlý. Skvělý výrobek, jsem s ním maximálně spokojena.

  • Ivan Hašek   Ocena: 5,0
    16.08.2012 – 10:03

    Tichý,funkční ..co víc :-)

  • Hana Kovandová   Ocena: 5,0
    15.08.2012 – 10:14

    Mlýnek jsem si koupila na základě kladných hodnocení. Používám ho především na mletí semínek. Splnil moje očekávání, co se týká kvality a to vše za velmi přijatelnou cenu. Po semletí semínek, mlýnek vyklepu, opráším ho štětcem a přetřu suchou utěrkou. Takže i čištění je super. Jsem s ním naprosto spokojená a mohu ho jen doporučit.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    11.08.2012 – 14:47

    Splnil všechna očekávání. Skvělý poměr cena výkon. Je hodně tichý, tedy samozřejmě na mlýnek.

  • Jtka Pohanková   Ocena: 5,0
    09.08.2012 – 10:36

    Jsme spokojeni velmi. Výrobek však používáme výhradně na mletí semen (lněných, dýňových, slunečnicových, sezamových a máku) a ne kávy, pro kterou je určen. Předchozí typ od stejné značky nám k úplné spokojenosti vydržel pro tyto účely 8 let a proto jsme se rozhodli opět pro jeho zakoupení. Design výrobku se zlepšil, kladně hodnotím zejména vylepšení tvaru víčka, které nám u předchozího typu často z mlýnku při ukládání vypadlo a postupně se uštípávalo. Jitka Pohanková

  • Tomáš Tichý   Ocena: 5,0
    09.08.2012 – 08:32

    Splnuje presne to na co je :-)

  • Ivana Tomášková   Ocena: 5,0
    07.08.2012 – 09:53

    Již přes deset let mám stejný mlýnek, ale od jiné značky a stále jsem s ním spokojená. Abych ho ale nemuselá stále převážet z chaty domů pořídila jsem si tento mlýnek - a maximální spokojenost. Malý, jednoduchý, levný a kvalitní. Jak se říká za málo peněz - opravdu plno muziky. Doporučuji všem :-)

  • Olga Štěpánková   Ocena: 5,0
    01.08.2012 – 19:03

    Mlýnek používám hlavně na semínka. Je super.

  • Leontina Beránková   Ocena: 5,0
    16.07.2012 – 09:19

    Spokojenost,splňuje očekávané.

  • Olga Krausová   Ocena: 5,0
    14.07.2012 – 08:55

    S tímto výrobkem si mohu dopřát lahodnou kávu každý den. Super cena a super kvalita.

  • Petra Vágnerová   Ocena: 5,0
    11.07.2012 – 20:26

    Mlýnek používám na mletí zrnkové kávy, je poměrně tichý, rychle a pohodlně se s ním manipuluje. Do mé kuchyně barevně ladí a nijak nepřekáží. Naprostá spokojenost.

  • Václav Truksa   Ocena: 4,0
    05.07.2012 – 08:17

    Velmi spokojen

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    02.07.2012 – 11:40

    Za ty peníze parádně postačí tomu, k čemu je určen...

  • Věra Tasoulasová   Ocena: 4,0
    29.06.2012 – 08:19

    Velmi spokojená, používám hlavně na mletí semínek aj.,trochu komplikovanější mokré čištění

  • David Sedláček   Ocena: 4,0
    28.06.2012 – 09:58

    Produkt splnil mé očekávání, nevýhodou je horší přístup dovnitř mlýnku při jeho čištění, jak už zde popsali zákazníci kupující produkt dříve.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    23.06.2012 – 10:41

    Rychlé namletí kávy, tichý chod, velký výkon, snadná údržba - doporučuji!

  • Michal Mainuš   Ocena: 5,0
    21.06.2012 – 11:16

    Nemám s ním nejmenší problém. Doporučuji

  • Alena Živná   Ocena: 5,0
    15.06.2012 – 10:15

    Malý,skladný,jednoduchý při manipulaci.

  • Richard Škárek   Ocena: 5,0
    09.06.2012 – 08:16

    Vše v pořádku, jsem velmi spokojen.

  • Tomáš Čermák   Ocena: 4,0
    06.06.2012 – 18:31

    Splnil mé očekávaní .Dobrá kvalita i cena.

  • Lenka Lakomá   Ocena: 5,0
    02.06.2012 – 22:14

    jsem naprosto spokojena, mele velmi dobře, zatím jsem nenašla žádné zápory, doporučuji

  • Monika Samcová   Ocena: 5,0
    02.06.2012 – 14:15

    Mlýnek jsem si koupila hlavně na mletí různých semínek - sezam, kardamon, koriandr, (badyán - vřele doporučuji čerstvě umletý na pečení perníků) a máku. Největší výhodou je šikmé dno a dost velký objem části na mletí. Mlýnek je tichoučký, přes průhledné víčko je vidět, jak se to mele. Čistím ho pouze ubrouskem (nebo navlhčeným ubrouskem) - jde to bez problémů, dávám pozor na nože. Měl by se prodávat i v bílé barvě. Doufám, že vydrží desítky let, jako ten můj předešlý. Monika Samcová, Praha

  • Roman Doležal   Ocena: 4,0
    27.05.2012 – 09:13

    Za ty penize zatim ok, mam to na seminka, jde o tucnost, nektera to zanasi.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    24.05.2012 – 15:45

    Maximální spokojenost.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    23.05.2012 – 21:40

    jednoduchá obsluha, super cena

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    21.05.2012 – 08:00

    - nelze nastavit hrubost mletí (záleží na času mletí)

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    17.05.2012 – 10:11

    Velmi rychlé mletí. Obtížnější čištění vnitřku, hlavně spáry mezi ocelovým vnitřkem a plastovým pláštěm. S výrobkem nebyl dodán návod v češtině.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    08.05.2012 – 08:08

    Nemam vyhrad. Maly pristroj, ktery nijak zvlast neprekazi na kuchynske lince. Vyhrady mam pouze k barve, potazmo primo k Mall.cz - vyrabi se i bile provedeni, ktere Mall.cz bohuzel nenabizi.

  • Jarmila Siegelová   Ocena: 5,0
    23.04.2012 – 11:24

    S mlýnkem jsem spokojená. Káva čerstvě umletá je o hodně chutnější. Kávomlýnek mne nezklamal. Kávomlýnek doporučuji. Jarmila

  • Kateřina Sedláková   Ocena: 4,0
    22.04.2012 – 20:33

    Mlynek mele vyborne, trosku hur se cisti, ale zadny velky problem to neni. Jsem s nim spokojena.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    16.04.2012 – 10:21

    Jednoduchy a celkem kvalitni vyrobek, primereny cene. Mam uz ho dele nez jeden rok, a pracuje spolehlive.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    13.03.2012 – 12:46

    Slušný výrobok, výborne melie: kávu, ľanové semienka.....

  • milan zadražil   Ocena: 3,0
    09.03.2012 – 12:18

    Namele pěkně najemno. Používám na mletí sušených kořenů a semen do čajových směsí. Bohužel vršek nemá bajonetový uzávěr, je jen na jednoduché zastrčení, proto se obsah dostává při mletí i mimo - prostě práší. Hlavně v okolí spínače. Kvůli tomu si příště koupím jiný.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    08.03.2012 – 10:22

    Tak nějak jsem si to představoval...

  • Lukáš Semerák   Ocena: 5,0
    06.03.2012 – 08:18

    Jednoduchá snadná obsluha. Hezký vzhled. Funguje přesně jak má.

  • TOMÁŠ JUREČEK   Ocena: 3,0
    01.03.2012 – 10:46

    Za danou cenu,splňuje co má.

  • Romana Ježková   Ocena: 4,0
    01.02.2012 – 14:57

    Spokojenost, snadná obsluha.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    26.01.2012 – 08:42

    K výrobku nepřišla odměrka

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    17.01.2012 – 09:40

    Mlýnek máme krátce a zatím jsme velmi spokojeni. Nepoužíváme na mletí kávy, ale meleme lněné a sezamové semínko, mák, ořechy, chilli papričky a sušené bylinky. Všechno velmi dobře namleto. Trochu hůř se čistí, ale to je jediné (velmi malé) mínus tohoto mlýnku. Za cenu něco málo přes čtyři sta korun velmi kvalitní výrobek.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    12.01.2012 – 14:33

    problem namlit zrnka kavy na jemno... nekdo kritizuje presypani, u mne bez problemu

  • Lukáš Pánek   Ocena: 5,0
    12.01.2012 – 11:08

    Žádné speciální funkce, které při mletí zrnek kávy stejně nepotřebujete. Nasypete kávu a čím déle držíte knoflík na uzávěru, tím jemnější kávu otočením výrobku vzhůru nohama do k tomu vhodného víčka vysypete.

  • Oldřich Baláč   Ocena: 4,0
    08.01.2012 – 04:54

    Jednoduchá obsluha,splňuje to k čemu je určen.

  • Jan Sedláček   Ocena: 5,0
    07.01.2012 – 20:56

    Super cena a káva skvěle namletá Doporučuji

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    05.01.2012 – 10:59

    Velká spokojenost.Hezký vzhled ,snadné držení, tichý chod , jemnost namleté kávy se docílí délkou mletí - prostě suprové mletí. Doporučuji všem.

  • Karel Počarovský   Ocena: 4,0
    22.12.2011 – 19:23

    jediná výhrada: použitý materiál (hlavně na víčko) se při mletí stává elektrostatickým a namletá káva se lepí na povrch

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    14.12.2011 – 12:18

    byl to dárek, funguje, Ok

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    08.12.2011 – 09:07

    snadné ovládání, skvělý poměr cena/výkon, jednoduchý funkční design. Káva se hůř vyklepává, což tu bylo několikrát zmiňované. Ale nám to až tak nevadí, meleme pořád tu stejnou kávu, takže zbytky necháváme v mlýnku. Při změně druhu kávy, jde mlýnek jednoduše vyčistit třeba papírovým ubrouskem, víčko vymít vodou. Koupi můžu doporučit, nicméně hvězdička dolů za to vyklepávání - v balení mohl být přidaný třeba nějaký štěteček. Ale co bych chtěla za tu cenu :-)

  • Jaroslav Pavlíček   Ocena: 5,0
    03.12.2011 – 09:58

    Výrobek splňuje mé očekávání,bez závad,lze doporučit.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    02.12.2011 – 09:29

    Za tu cenu super...

  • Michal Turjap   Ocena: 5,0
    27.11.2011 – 23:37

    Mlýnek, který pracuje jak má. jednoduchý, zatím spolehlivý. Můžu doporučit.

  • Petra Novotná   Ocena: 3,0
    22.11.2011 – 09:02

    Mlýnek jsme koupili jako náhradu za 30ti letý Krups, který sice taky nemá regulaci jemnosti namletí, ale délkou doby se to dá regulovat. U tohoto mlýnku se nám nepodařilo, aby jakoukoliv délkou mletí jsme se zbavili jemných kousků kávy o velikosti, kdy plavou na povrchu. Pro fajnšmekry nic moc..:-). Design hezký. Ale - mlýnek má "vychytávku" se sklopeným dnem a do toho vytvarovaným víčkem, nejsem si moc jistá, zda designer někdy vyzkoušel funkčnost této "vychytávky". Celkový pocit - zklamání.

  • Pavel Pokora   Ocena: 4,0
    21.11.2011 – 13:40

    Mlýnek slouží svému účelu dobře, jemnost mletí záleží na čase, poměrně tichý (kromě první vteřiny, kdy se roztáčí ještě nenamletá zrna, to je rachot), pět hvězdiček nedám, protože se z mlýnku káva hůř dostává a je zapotřebí mít nějaký štěteček, pokud nechcete, aby vám tam káva zůstala.

  • Zuzana Talavašková   Ocena: 5,0
    11.11.2011 – 09:28

    Vše podle mých představ.

  • Jan Chodora   Ocena: 5,0
    08.11.2011 – 11:39

    Stojen je velmi tichý a perfektně mele. Za tu cenu je to velmi dobrá koupě.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    04.11.2011 – 11:01

    Perfektní, výborně se drží v ruce, dobře mele - i lněné semínko (a zkušebně i trochu zrní, které pak namočené přidávám do těsta na vícezrnné bulky). Rozhodně doporučuji!

  • Tomáš Novák   Ocena: 5,0
    03.11.2011 – 10:27

    kvalitní výrobek za solidní cenu

  • Roman Novotný   Ocena: 4,0
    01.11.2011 – 12:48

    Funkčnost dobrá, kávu mele pěkně najemno ale dost špatně se dostává namletá káva lžičkou z mlýnku. To je však dáno konstrukcí...

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.10.2011 – 10:46

    Klasický mlýnek na kávu (v návodu je pravděpodobně chybně uvedená doba mletí a jemného mletí). Řiďte se sluchem a je pomleto. Ostatně. Není nad vůni čerstvě pomleté kávy :).

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    23.10.2011 – 19:55

    Spokojenost

  • Pavla Suchá   Ocena: 5,0
    11.10.2011 – 12:27

    S mlýnkem jsem spokojená. Je designový, malý a dobře padne do ruky. Cena byla slušná. Vejde se velké množství kávy. Doporučuji.

  • Jiřina Jursíková   Ocena: 5,0
    05.10.2011 – 13:50

    Mlýnek mele spolehlivě a oproti jiným jeho šikmé dno zabraňuje městnání i jemně umleté kávy. Vřele doporučuji.

  • Aleš Urbán   Ocena: 4,0
    28.09.2011 – 23:23

    V podstatě jsem s výrobkem spokojen velmi. Používám ho pouze k mletí chilli. A tu pro mě splňuje účel na výbornou. Jediná drobnost, co mi vadí, že se poměrně brzy zahřeje. Výrobce sice uvádí, že je třeba po nějaké době mletí dodržet pauzu, ale já melu a melu.. a mlýnek šlape a šlape. Moc dobrý nákup.

  • Michal Drozd   Ocena: 5,0
    20.09.2011 – 14:19

    Očekávání výrobek maximálně splnil, jednoduché a příjemné ovládání.

  • Vladimír Ondruška   Ocena: 5,0
    18.09.2011 – 16:23

    Velmi spokojen,malý vhodný i na cesty ,výkonný

  • Ludmila Zagolova   Ocena: 5,0
    30.08.2011 – 17:07

    Velmi jednoduchý,rychlé mletí,praktický na udržbu a čištění,není moc hlučný,,supr",splnil mé očekávání.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    29.08.2011 – 14:14

    Spokojenost. Poměr cena - výkon naprosto odpovídá. Bezporuchový.

  • Čestmír Branka   Ocena: 5,0
    17.08.2011 – 08:44

    Maximální spokojenost.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    16.08.2011 – 08:13

    naprosta spokojenost. behem chvilky namleko zcela na jemno. kava se da setrepat do vicka a vybrat, takze i toto neni problem. zkousela sem i mandle a stejny vysledek.

  • Jaroslava Gabčová   Ocena: 5,0
    09.08.2011 – 11:45

    Splnila se má očekávávní od výrobku.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    03.08.2011 – 13:02

    Naprostá spokojenost...

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.07.2011 – 18:22

    Praktický výrobek, nic nepředstírá, dobře slouží. Mletí na požadovanou jemnost se dá naučit rychle, čištění je za pomoci štětečku také bez problémů. Doporučuji - vztah cena a užitná hodnota je velmi dobrý.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    06.07.2011 – 11:08

    Kupovala som ho 2 krát. Prvý mlynček sa po vybalení rozpadol, zrejme ho nikto vo výrobe nekontroloval. Objednala som si ďalší a neľutujem. Je jednoduchý a melie výborne.

  • Vít Prousek   Ocena: 5,0
    24.06.2011 – 13:56

    Čerstvě mletá káva na stupeň hrubosti jak je vám libo. S výrobkem jsem velmi spokojen. Pro domácí využití bohatě vystačí, poměr cena výkon je podle mě adekvátní - kvalita za přiměřenou cenu. Mohu doporučit

  • Karel Tržil   Ocena: 4,0
    27.05.2011 – 13:22

    je to jeden z mála drtících mlýnků, který má skosené dno a umožňuje tak skutečně rovnoměrné drcení a netemuje mletinu kávy jako ty s vodorovným dnem. Kdysi jsem tento mlýnek měl ještě od firmy Gorenie, po převzetí firmou Bosch došlo z počátku ke zhoršení kvality, nyní se zda že byl výrobek trošku inovován (na pohled jiný design krytu) a pravděpodobně i vylepšen (zdá se mi lepší rozběh motorku)

  • robert vrba   Ocena: 4,0
    13.05.2011 – 11:57

    POMLETÉ RYCHLE DOBŘE

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.05.2011 – 11:36

    výborný, melu v něm naprosto všechno k naprosté dokonalosti. Výrobce sice uvádí, že je pouze na kávu, ale pokud nejsou věci příšiš tvrdé (více jak káková zrna) což je opravdu málo věcí ;) tak lze bez obav použít. Příklady věcí, které melu : mák, lněné semínko, sušenou hlívu, žampiony,guaranu, různé druhy bylinek (do kapslí).... Za tu cenu není co bych dodal naprosto skvělý výrobek.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.05.2011 – 10:44

    S výrobkem jsem velmi spokojena. Kromě kávy v něm melu i semena ostropestřce mariánského a máku.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    06.05.2011 – 09:03

    Velmi dobry pristroj. Pouzivam ho pro mleti kavy, maku, sezamovych seminek, koreni atd. Velmi vykonny, skladny a spolehlivy pristroj. Rozhodne doporucuji.

  • Pavla Kosova   Ocena: 4,0
    30.04.2011 – 08:55

    Verim, ze mi mlynek vydrzi hodne let - je tak jednoduchy, ze se na nem poste nema co pokazit a to je jeho nejvetsi plus. Na druhou stranu je trosku nepohodlne vysypavani namlete kavy pres noze.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    11.04.2011 – 21:36

    používám nejen na mletí kávy, ale i na mletí máku - pracuje bez závad

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    24.02.2011 – 12:38

    Spokojenost... pro jemne mletou kavu melte presne 2min. obcas protrepte v ruce.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    22.02.2011 – 10:19

    S výrobkem jsem spokojená. Melu si v něm ovesné vločky, lněné semínko a ořechy...

  • Jiri Malat   Ocena: 4,0
    08.02.2011 – 10:08

    + Jednoduchy, spolehlivy mlynek, ktery se v takrka nezmenene forme vyrabi uz alespon 40 let. Dobry na prekapavanou kavu. - Problem s namletim na vysokou jemnost na espresso. Mozna jen nemam trpelivost mlyt 20 vterin.

  • Zajícová Renata   Ocena: 5,0
    02.02.2011 – 14:52

    S mlýnkem na kávu Bosh jsem velmi spokojená a všem zájemcům ho doporučuji. Renata Zajícová

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    26.01.2011 – 08:16

    jsem s nim spokojen, rychle umele, dobre se drzi proste bez problemu...

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    21.01.2011 – 08:28

    Mele výborně a má dostatečně velký zásobník na umletí většího množství kávy. Předchozí mlýnek Bosch mi vydržel 45 let, tak věřím, že se kvalita výrobku této značky nezhoršila.

  • Lucie Kalertová   Ocena: 5,0
    20.01.2011 – 13:23

    Mlýnek namele kávu okamžitě, je vážně perfektní, jsem spokojena

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    28.12.2010 – 08:47

    Naprostá spokojenost. Mlýnek mele rychle, tiše a tak jemně, jak si přeji. Obsluha nemůže být jednodušší.

  • Viktor Němec   Ocena: 5,0
    08.11.2010 – 00:35

    Jsem spokojený. Kávu namele skvěle rychle a snadno se čistí.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    14.09.2010 – 10:13

    Jednoduché, malé, vcelku levné - žádné speciální funkce, ale co taky od mlýnku na kávu za 500 Kč chcete, že? Problém s vysypáváním kávy lze řešit vcelku jednoduše tak, že po umletí zavřený mlýnek odtočíte vzhůru nohama a vyklepete do víčka mlýnku. Hlavně to červstvě namleté kafe chutná prostě líp :-).

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    05.09.2010 – 08:43

    S mlýnkem jsem spokojená, snadná obsluha, jemné mletí, doporučuji !

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    12.08.2010 – 09:04

    Mlýnek mele dobře a velmi jednoduše si může každý namlít kávu na takovou jemnost, jaká mu vyhovuje. Elegantní design, malý, lehký, skladný. Zvuk při mletí také v pohodě... K výrobci bych v tuto chvíli měla jen jednu výtku, a to tu, že je celkem nedořešený způsob, jak dostat namletou kávu ven z mlýnku. Mlýnek nemá žádný "podavač" nebo nádobku, do které namletá káva napadá a vy si pak z té nádobky vysypete namletou kávu. Takže nezbývá nic jiného, než vypnutý mlýnek otočit vzhůru nohama, vysypat si to do nějaké nádoby na namletou kávu a zbytky nějakou umělohmotnou lžičkou dostat ven s tím, že si člověk musí dát pozor, aby si nepoškrabal moc ty nože... Ale jinak mlýnek mele dobře, pro mě je dostačující a cenou odpovídá kvalitě. Tedy pokud vám nevadí to trošku nepraktické vyndávání/vysypávání namleté kávy, tak se nemusíte bát tento mlýnek koupit :-) V mlýnku melu také slunečnicová semínka, kešu oříšky, mák, dýňová semínka... :-)

  • Zlatomír Hájek   Ocena: 4,0
    10.08.2010 – 12:23

    Zatím mám tento mlýnek krátkou dobu a moc kávy jsem s ním nepomlel,ale co jsem pomlel,tak jsem zatím spokojený i s kvalitou výrobku.Malou výtku bych měl a to takovou,že by ten vršek mlýnku při mletí měl bajonetový zámek,aby se vršek nemusel celou dobu držet stisknutý.

  • Jaromír Čečrdle   Ocena: 5,0
    05.08.2010 – 20:50

    Jednoduchý, malý a rychlý. S kvalitním mletím.

  • Josef Vrba   Ocena: 5,0
    09.06.2010 – 14:18

    Mám tento výrobek krátkou dobu a prakticky nevím co o něm napsat. Výrobek slouží be z toho, že by na sebe upozorňoval. To je vlastnost dobrého sluhy. Čas ukáže jakou má životnost.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 3,0
    02.06.2010 – 09:00

    S výrobkem jsme spokojeni, jen část, kde se káva mele mohla být vyřešena trochu jinak. Káva se sype rovnou do prostoru s nožemi a pak při nabírání mleté kávy škrábete lžičkou po nožích...doufám, že jsou aspoň odolné.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    01.06.2010 – 06:38

    S výrobkem jsem velmi spokojená. Je nejen skladný a designově krásný, ale kávu vždy umleje dle potřeby.

  • Lenka Presslová   Ocena: 4,0
    14.04.2010 – 08:46

    V pořádku, spokojenost

  • Ludmila Svatková   Ocena: 5,0
    24.02.2010 – 17:16

    Mlýnek kvalitou i výkonem odpovídá mým potřebám, jsem s ním velmi spokojená.

  • Libor Höniger   Ocena: 5,0
    19.02.2010 – 11:50

    Zatím výborné!! Ale uvidíme,jak dlouho vydrží. :-)

  • JC Cortese   Ocena: 5,0
    26.12.2009 – 16:05

    Super mlynek! Super Cena

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    20.12.2009 – 19:39

    Mlýnek na kávu Bosch vlastním cca 1měsíc a jsem velice spokojen.Cena odpovídá kvalitě.Provoz je velmi jednoduchý a bezpečný.Kvalita namleté kávy je dobrá.Pouze hrubost mletí není stavitelná ale zálezí na délce mletí.

  • Jana Karasová   Ocena: 5,0
    26.11.2009 – 19:09

    spokojenost, není o dodat. Možná jen krátká šňůra :)

  • Ondřej Rybář   Ocena: 5,0
    25.11.2009 – 08:15

    S mlýnkem jsme velice spokojeni, je tichý, pěkně zpracovaný a design zapadne do každé kuchyně.

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    07.10.2009 – 15:46

    Super...není co dodat, pro domácí použití absolutně dostačující

  • Dana Simanová   Ocena: 4,0
    23.06.2009 – 13:38

    Mlýnek je výborný, zpracování bůsobí solidně a v černé barvě velmi elegantně, doporučuji.

  • Michal Zoubek   Ocena: 4,0
    26.05.2009 – 18:28

    Standardní dobrý mlýnek. Nemám co bych vytknul a v poměru cena/výkon je opravdu vše O.K

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 4,0
    25.05.2009 – 14:31

    jsme spokojeni

  • Autor pragnie zachować anonimowość   Ocena: 5,0
    22.05.2009 – 17:21

    S mlýnkem jsem velmi spokojena, mele kávu, bez problému, a to je to hlavní:-) Doporučuji všem, co chtějí jednoduchý a funkční výrobek.


↑ w górę


Zaloguj się do Centrum Klienta

Nie pamiętasz hasła?

↑ w górę