Electrolux kuchnia gazowo-elektryczna EKK 54553OX

Electrolux kuchnia gazowo-elektryczna EKK 54553OX

Nr.: 934371
Kuchnia gazowo – elektryczna o szerokości 50 centymetrów, w energoszczędnej klasie A. Piekarnik jest wyposażony w 9 funkcji. Nagrzewanie konwekcyjne jest przeznaczone do pieczenia mięsa i ciast wymagających jednakowej temperatury, na więcej niż jednym poziomie, bez przenikania smaków i zapachów. Termoobieg służy do jednoczesnego pieczenia na 2 poziomach, i do suszenia żywności. Płyta gazowa posiada 4 pola grzejne o zróżnicowanej mocy. Pełny opis
1 374 zł
Dostarcza MALL

W magazynie 2 sztuki

18.05.2021 odbiór osobisty
Punkty odbioru
 
19.05.2021 dostawa kurierska komfortowa
 
19.05.2021 - 21.05.2021 dostawa kurierska ekonomiczna

Opis


Specyfikacja

  • Kuchnia gazowo – elektryczna
  • Materiał/Kolor: Stal nierdzewna/Czarne szkło
  • Klasa: 1
  • Pobór mocy: 3035 W
  • Napięcie: 230 V
  • Wymiary:
    • Szerokość: 50,0 cm
    • Wysokość: 85,5 cm
    • Głebokość: 60,0 cm
  • Waga: 44 kg
  • Klasa energetyczna: A
  • Zużycie energii: 0,84 kWh/cykl
  • Zuzycie energii w trybie z wentylatorem: 0,76 kWh/cykl

Piekarnik





Nowe, zdejmowane drzwi

Nowy system zawiasów umożliwia zdjęcie drzwiczek piekarnika w celu łatwiejszego wyczyszczenia. Pozwala to dotrzeć do nawet najtrudniej dostępnych miejsc.

  • Pojemność: 54 l
  • Tylny wylot oparów z piekarnika
  • Łatwe do czyszczenia, wyjmowane drzwi piekarnka
  • Szuflada do przechowywania przyrządów
  • Funkcje:
    • 0 – Położenie wyłączenia – urządzenie jest wyłączone.
    • 1 – Oświetlenie piekarnika. Możliwe włączenie oświetlenia, gdy nie jest włączona funkcja pieczenia.
    • 2 – Pieczenie tradycyjne – do pieczenia mięsa lub ciasta na jednym poziomie.
    • 3 – Dolna grzałka – do pieczenia ciast na kruchym spodzie, oraz do pasteryzowania żywności.
    • 4 – Pieczenie konwekcyjne – do pieczenia mięsa, lub do pieczenia mięsa i ciast wymagających jednakowej temperatury, na więcej niż jednym poziomie, bez przenikania zapachów.
    • 5 – Termoobieg – do jednoczesnego pieczenia na 2 poziomach, i do suszenia żywności. Należy ustawić temperaturę o 20 – 40°C niższą niż dla pieczenia tradycyjnego.
    • 6 – Delikatne pieczenie – do pieczenia w formach, oraz suszenia produktów na jednym poziomie w niskiej temperaturze.
    • 7 – Turbo grill – do pieczenia większych kawałków mięsa lub drobiu z kością na jednym poziomie. Również do przyrządzania zapiekanek i przyrumieniania.
    • 8 – Pizza – do pieczenia na jednym poziomie dań wymagających intensywnego przyrumienienia i kruchego spodu. Należy ustawić temperaturę o 20 – 40°C niższą niż dla pieczenia tradycyjnego.
    • 9 – Rozmrażanie – do rozmrażania potraw.

Opis


Elektrolux

  • 1 – Pokrętła płyty grzejnej
  • 2 – Sterowanie elektroniczne
  • 3 – Pokrętło regulacji temperatury
  • 4 – Kontrolka – wskaźnik temperatury
  • 5 – Pokrętło wyboru funkcji piekarnika
  • 6 – Grill
  • 7 – Oświetlenie
  • 8 – Wentylacja
  • 9 – Poziomy umieszczenia potraw

Płyta


Elektrolux


Do pobrania


Polecamy również

oraz: