MyProtein Impact Whey Isolate 5000 g, posolony Karmel
Smak
Obecnie niedostępne
Towar partnera BodyWorld
Opis
Pyszny 90% izolat serwatki o minimalnej zawartości cukru i tłuszczu
MyProtein Impact Whey Isolate to pyszny izolat serwatki stosowany w celu uzupełnienia wysokiej jakości białka o każdej porze dnia. Nadaje się dla sportowców, niezależnie od rodzaju sportu, ale także dla osób, których celem jest zapewnienie wystarczającej dziennej dawki białka. Białka serwatkowe przyczyniają się do wzrostu, ochrony i regeneracji mięśni. Impact Whey Isolate dostarcza aż 21 g białka w pojedynczej dawce (informacje żywieniowe mogą się różnić w zależności od smaku), w tym aminokwasy BCAA (ok. 4,5 g na dawkę). Ma pyszny smak, doskonałą rozpuszczalność i prawie nie zawiera węglowodanów ani tłuszczów. Jeśli szukasz wysokiej jakości i smacznego białka, to właśnie je znalazłeś!
Korzyści
- do 21 g białka na dawkę (informacje żywieniowe mogą się różnić w zależności od smaku)
- naturalnie wysoka zawartość aminokwasów BCAA
- niska zawartość cukru
- wysoka wartość biologiczna
- pyszny smak i doskonała rozpuszczalność
Zalecane stosowanie
Wymieszaj 1 porcję (1 miarka = 25 g) w 150–250 ml wody lub mleka i zażywaj 1 do 3 razy dziennie w zależności od potrzeb.
Informacje odżywcze
MyProtein Impact Whey Isolate 5000 g posolony Karmel | |||
Porcja: 25 g | |||
Ilość porcji w opakowaniu: 200 | |||
Wartość odżywcza | Na 1 porcja (25g) | 100 g | RI% * |
Wartość energetyczna | 389 kJ / 93 kcal | 1556 kJ /372 kcal | ** |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,4 g | ** |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g | 0,4 g | ** |
Węglowodany | 1,5 g | 6 g | ** |
w tym cukry | 1,5 g | 6 g | ** |
Błonnik | 0,1 g | 0,4 g | ** |
Białko | 22 g | 88 g | ** |
Sól | 0,19 g | 0,76 g | ** |
* Referencyjne spożycie przeciętnej osoby dorosłej (8400 kj/ 2000 kcal) | |||
** Nie określono RI | |||
Składniki | |||
Izolat białka serwatkowego (mleko) (96%), emulgator (lecytyna sojowa), aromat, barwnik (E150c), substancja słodząca (sukraloza). | |||
Informacje o alergenach | |||
Zawiera soję i mleko. |