GreenPan Patelnia do smażenia 20 cm Bali

GreenPan Patelnia do smażenia 20 cm Bali

Bali Patelnia do smażenia 20 cm z ceramiczną nieprzywierającą powłoką Thermolon™ MARATHON. Pozwoli przygotować zdrowe i smaczne dania, dodtkowo podczas smażenia nie wydziela szkodliwych związków PFOA i PTFE. Pełny opis

69
5 3
Marka: GreenPan Nr. katalogowy: 851035

69 zł z VAT

Obecnie niedostępne
Więcej informacji

Nie możemy zagwarantować dostępności tego produktu.

Jeśli chcesz być informowany o zmianach, kliknij przycisk obserwuj.

Gdy będziemy w stanie zapewnić dostępność produktu, skontaktujemy się z Tobą poprzez e-mail.

Pełny opis

Opis produktu

Opis produktu:

  • Patelnia do smażenia BALI
  • Posiada aluminiowy korpus z ceramiczną powierzchnią Thermolon™ MARATHON
  • Pokryta nieprzywierającą powłoką odporną na zarysowania
  • Z grubym dnem gwarantującym równomierne rozprowadzenie ciepła
  • Z uchwytem ze stali nierdzewnej
  • Można wkładać do piekarnika do temperatury 450°C
  • Patelnia nie jest przeznaczona do użytku na płycie indukcyjnej
  • Nawet przy wysokich temperaturach nie uwalnia substancji toksycznych
  • Nie zawiera PFOA ani PTFE
  • Zaleca się mycie ręczne
  • Średnica: 20 cm
  • Długość: 39,8 cm
  • Wysokość: 3,4 cm

Polecamy również:


Parametry

Parametry produktu %1% %2%

Do indukcji nie
Do gazu tak
Do płyt ceramicznych tak
Do płyt elektrycznych tak
Rodzaj patelni Uniwersalna
Średnica
Rodzaj powierzchni Ceramiczna

Produkty alternatywne

Lamart Patelnia LT1003 28 x 5,3cm STONE
65 zł

W magazynie – możesz mieć już 30.05.

W magazynie centralnym MALL

Ten produkt znajduje się w magazynie centralnym MALL.

W polu z dostępnością podana jest przewidywana data dostarczenia produktów.

Przesyłka kurierska/DHL Parcelshop (nadanie): 30.05.
Odbiór osobisty w punkcie MALL.PL we Wrocławiu: 30.05.

Patelnia Lamart STONE LT1003 o średnicy 28 cm i wysokości 5,3 cm. Wykonana jest z wytrzymałego aluminium z powłoką marble. Marmurowa powierzchnia nie zawiera szkodliwych dla zdrowia PFOS i PTFE. Miękki uchwyt uprzyjemi Ci smażenie.