TFA 14.1550.01 SOUSMATIC Kuchenka zanurzeniowa dla Sous-Vide Garer

TFA 14.1550.01 SOUSMATIC Kuchenka zanurzeniowa dla Sous-Vide Garer

Nr.: 100017782240
Sprzedaż partnerska
Sous-Vide gotuje w stałej niskiej temperaturze pod próżnią. Tak przygotowane potrawy zachowają wszystkie smaki i zapachy, które przekroczą je i będą równomiernie upieczone. Składniki nie stracą objętości i zawsze będą miały ten sam kształt i kolor. Metodą Sous-Vide możesz przygotować mięso, ryby, wa Pełny opis
966 zł
585 zł
-39%

W magazynie partnera 5+ sztuk

12.05.2021 - 13.05.2021 dostawa partnerska
 

Nr.: 100017782240

Opis

Sous-Vide gotuje w stałej niskiej temperaturze pod próżnią. Tak przygotowane potrawy zachowają wszystkie smaki i zapachy, które przekroczą je i będą równomiernie upieczone. Składniki nie stracą objętości i zawsze będą miały ten sam kształt i kolor. Metodą Sous-Vide możesz przygotować mięso, ryby, warzywa, a także jajka. Mięso zawsze będzie miękkie i soczyste, a stek zawsze zapewni pożądaną pieczeń. Co więcej, wszystko jest bardzo proste i wygodne.

Umieść składniki w specjalnej torbie wraz z ziołami i przyprawami. Odkurz całe powietrze z torby za pomocą odkurzacza. Worek jest następnie umieszczany w łaźni wodnej, która jest ogrzewana przez płytę zanurzeniową. Wynik będzie podekscytowany! Mięso rozpadnie się pod widelcem na pojedyncze włókna, ale zachowa swój świetny kształt na talerzu.

cechy:

– wbudowany zegar
 – możliwość ustawienia opóźnionego gotowania
 – może być stosowany w dowolnym pojemniku lub pojemniku gastro
 – można stosować worki próżniowe różnych marek
 – alarm niskiego poziomu wody