Bioterm Termometr do gotowania, wędzenia, pieczenia +54° do 88°C

Bioterm Termometr do gotowania, wędzenia, pieczenia +54° do 88°C

Nr.: 100048570462
Sprzedaż partnerska
Termometr umożliwiający precyzyjną kontrolę temperatury wewnętrznej mięsa podczas grillowania i pieczenia. Specjalna skala wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny i wołowiny. Zakres mierzonych temperatur od + 54 °C.. Pełny opis
26,80 zł
Partner: japlo.pl

W magazynie partnera 4 sztuki

13.05.2021 - 14.05.2021 dostawa partnerska
 

Nr.: 100048570462

Opis

Termometr umożliwiający precyzyjną kontrolę temperatury wewnętrznej mięsa podczas grillowania i pieczenia. Specjalna skala wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny i wołowiny. Zakres mierzonych temperatur od + 54 °C do + 88 °C.

Opakowanie zawiera również etui ochronne.